Voetballen

Alle voetballen worden voor Logobal Nederland met de hand genaaid van (meestal) 32 panelen. Er zijn verscheidene mogelijkheden om een bal te naaien. Naast de klassieke 5 en 6 kantige vlakken zijn er ook driehoekige, stervormige en andere soorten vlakken te leveren. Vraag naar de mogelijkheden om uw unieke bal te laten maken.

Elke bal is in 13 standaard paneelkleuren te leveren en bij afname vanaf 500 stuks kunt u bij enkele soorten zelfs uw eigen bedrijfskleur als paneelkleur bestellen.

U kunt uw logo, bedrijfsnaam, tekst, clublogo of boodschap op de bal laten bedrukken op meerdere panelen en tot maximaal 6 kleuren. We hebben verschillende voorbeelden van opmaakstijlen om uw bal een eigen karakter te geven. Ballen kunnen in alle maten en gewichten worden geleverd afhankelijk van uw wensen.

80% van de door ons geleverde voetballen worden gebruikt voor promotionele doeleinden zoals evenementen, spaaracties, fanshopartikel, relatiegeschenken etc. De resterende 20% leveren wij voor professioneel gebruik bij voetbalclubs.

Uw leverancier voor logo's met ballen